Aski Ankara 05 Ekim 2025 Gününde Su Kesintisi Haberleri

Aski’den güncel kesinti haberleri. Kazan, Sincan, Etimesgut, Pursaklar, Yenimahalle, Çankaya, Beypazarı, Polatlı, Elmadağ, Gölbaşı, Keçiören ilçelerinde yaşayanlar dikkat! Su kesintisi sizleri bekliyor, önleminizi alın. Ankara’nın 29 yerinde su kesintisi.

03/10/2025 15:00:00 – 05/10/2025 08:00:00
SARAY MAHALLESİ KERESTECİLER SANAYİ SİTESİ, SARAY KENT SANAYİ SİTESİ GİMAT SANAYİ SİTESİ ANSA SANAYİ SİTESİ BAYRAKTAR CADDESİ GIDACILAR CADDESİ AKSOY CADDESİ GÖK KUŞAĞI CADDESİ BAĞLI SOKAKLAR
ANKARA İLİNİN SU İHTİYACININ BİR KISMINI KARŞILAYAN KESİKKÖPRÜ HATTINDA MEYDANA GELEN ARIZALARDAN KAYNAKLI OLARAK İDAREMİZ TARAFINDAN YENİ HAT İMALATI YAPILMAKTADIR. BU NEDENLE HATLARIMIZA YETERLİ SU VERİLEMEYECEK OLUP; İLİMİZ GENELİNDE DÖNÜŞÜMLÜ SU SAĞLAMA UYGULAMASINA GEÇİLMİŞTİR. ÇANKAYA İLÇESİ İÇİN AŞAĞIDA BELİRTTİĞİMİZ MAHALLELERDE BİLDİRİLEN SAATLER ARASINDA SU KESİNTİSİ YAPILACAKTIR. SABIR VE ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER, VERMİŞ OLDUĞUMUZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ. (Kazan İlçesi)

03/10/2025 17:00:00 – 04/10/2025 12:00:00
YENİHİSAR, BEYOBASI, ÇOKOREN, MALİKÖY
İLİMİZİN SU İHTİYACININ BİR KISMINI KARŞILAYAN KESİKKÖPRÜ HATTINDA MEYDANA GELEN ARIZALARDAN KAYNAKLI OLARAK İDAREMİZ TARAFINDAN YENİ HAT İMALATI YAPILMAKTADIR. BU NEDENLE HATLARIMIZA YETERLİ SU VERİLEMEYECEKTİR. SİNCAN İLÇESİ İÇİN AŞAĞIDA BELİRTTİĞİMİZ MAHALLELERDE BİLDİRİLEN SAATLER ARASINDA BASINÇ DÜŞÜKLÜĞÜ VE/VEYA SU KESİNTİSİ YAŞANACAKTIR. SABIR VE ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER, VERMİŞ OLDUĞUMUZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ. (Sincan İlçesi)
04/10/2025 07:30:00 – 05/10/2025 08:00:00
FATİH, GAZİOSMANPAŞA, TÖREKENT, MEVLANA, ULUBATLI HASAN, YUNUS EMRE, GÖKÇEK, AHİ EVRAN, AHİ EVRAN OSB, MALAZGİRT, PINARBAŞI, SARAYCIK, ERTUĞRULGAZİ, OSMANLI, TANDOĞAN, SELÇUKLU, YENİ ÇİMŞİT, OSMANİYE, YENİ PEÇENEK MAHALLELERİ. Sabır ve anlayışınız için teşekkür eder verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
Ankara İlinin su ihtiyacının bir kısmını karşılayan Kesik Köprü hattında meydana gelen arızalardan kaynaklı olarak idaremiz tarafından yeni hat imalatı yapılmaktadır. Bu nedenle hatlarımıza yeterli su verilemeyecek olup, ilimiz genelinde dönüşümlü su sağlama uygulamasına geçilmiştir. (Sincan İlçesi)
04/10/2025 09:30:00 – 05/10/2025 09:30:00
Göksu Mahallesi, Şehit Osman Avcı Mahallesi, Şeyh Şamil Mahallesi Yavuz Selim Mahallesi, Tunahan Mahallesi, Güzelkent Mahallesi, Devlet Mahallesi, Şeker Mahallesi, Altay Mahallesi, Eryaman Mahallesi, Yeşilova Mahallesi
Sayın Abonelerimiz, Kesik köprü hattından Ankara’ya 3 hat ile günlük 530 bin m su veriliyordu. Ancak 17.09.2025’te 1. CTP hatta oluşan patlak nedeniyle 2 hat üzerinden 450 bin m olarak verilmeye başlandı. Bu hatta yeni çelik boru imalatı başlatıldı. Ancak 27.09.2025’te ise 2.CTP hat da arızalandı ve şu an yalnızca 1 hatla günde 230 bin m su verilebilmektedir. Bu da şehir merkezinde yaklaşık 250 bin m ‘lük açığa neden olmuştur. Arızalı 2. hat için de çelik boru döşeme çalışmalarına başlanmış olup, imalat yaklaşık 1 hafta sürecektir. Kuraklık nedeniyle baraj seviyeleri de kritik düzeyde olduğundan, 06.10.2025 tarihine kadar Ankara genelinde dönüşümlü olarak su kesintisi uygulanacaktır. Sabır ve anlayışınız için teşekkür eder, verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. (Etimesgut İlçesi)
04/10/2025 10:30:00 – 05/10/2025 10:30:00
MİMAR SİNAN MAHALLESİ ÜST KOTLARI
ANKARA İLİNİN SU İHTİYACININ BİR KISMINI KARŞILAYAN KESİKKÖPRÜ HATTINDA MEYDANA GELEN ARIZALARDAN KAYNAKLI OLARAK İDAREMİZ TARAFINDAN YENİ HAT İMALATI YAPILMAKTADIR. BU NEDENLE HATLARIMIZA YETERLİ SU VERİLEMEMEKTİR. PURSAKLAR İLÇESİ MİMAR SİNAN MAHALLESİ ÜST KOTLARINDA SU KESİNTİSİ VE BASINÇ DÜŞÜKLÜĞÜ YAŞANABİLECEKTİR. SABIR VE ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER, VERMİŞ OLDUĞUMUZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ. (Pursaklar İlçesi)
04/10/2025 11:00:00 – 05/10/2025 12:00:00
CUMHURİYET MAH , ATA MAH, SUSUZ MAH,
İLİMİZİN SU İHTİYACININ BİR KISMINI KARŞILAYAN KESİKKÖPRÜ HATTINDA MEYDANA GELEN ARIZALARDAN KAYNAKLI OLARAK İDAREMİZ TARAFINDAN YENİ HAT İMALATI YAPILMAKTADIR. BU NEDENLE HATLARIMIZA YETERLİ SU VERİLEMEYECEKTİR. YENİMAHALLE İLÇESİ İÇİN AŞAĞIDA BELİRTTİĞİMİZ MAHALLELERDE BİLDİRİLEN SAATLER ARASINDA BASINÇ DÜŞÜKLÜĞÜ VE/VEYA SU KESİNTİSİ YAŞANACAKTIR. SABIR VE ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER, VERMİŞ OLDUĞUMUZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ. (Yenimahalle İlçesi)
04/10/2025 11:00:00 – 05/10/2025 11:00:00
MİMAR SİNAN MAHALLESİ ÜST KOTLARI
ANKARA İLİNİN SU İHTİYACININ BİR KISMINI KARŞILAYAN KESİKKÖPRÜ HATTINDA MEYDANA GELEN ARIZALARDAN KAYNAKLI OLARAK İDAREMİZ TARAFINDAN YENİ HAT İMALATI YAPILMAKTADIR. BU NEDENLE HATLARIMIZA YETERLİ SU VERİLEMEMEKTİR. PURSAKLAR İLÇESİ MİMAR SİNAN MAHALLESİ ÜST KOTLARINDA SU KESİNTİSİ VE BASINÇ DÜŞÜKLÜĞÜ YAŞANABİLECEKTİR. SABIR VE ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER, VERMİŞ OLDUĞUMUZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ. (Pursaklar İlçesi)
04/10/2025 15:30:00 – 05/10/2025 15:00:00
– ⁠MUTLUKENT MAHALLESİ – ⁠ÇAYYOLU MAHALLESİ BİR KISMI – ⁠ÜMİT MAHALLESİ BİR KISMI – ⁠BEYTEPE MAHALLESİ ALT KOTLARI – ⁠AHMET TANER KIŞLALI MAHALLESİ BİR KISMI
ANKARA İLİNİN SU İHTİYACININ BİR KISMINI KARŞILAYAN KESİKKÖPRÜ HATTINDA MEYDANA GELEN ARIZALARDAN KAYNAKLI OLARAK İDAREMİZ TARAFINDAN YENİ HAT İMALATI YAPILMAKTADIR. BU NEDENLE HATLARIMIZA YETERLİ SU VERİLEMEYECEK OLUP; İLİMİZ GENELİNDE DÖNÜŞÜMLÜ SU SAĞLAMA UYGULAMASINA GEÇİLMİŞTİR. ÇANKAYA İLÇESİ İÇİN AŞAĞIDA BELİRTTİĞİMİZ MAHALLELERDE BİLDİRİLEN SAATLER ARASINDA SU KESİNTİSİ YAPILACAKTIR.SABIR VE ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER, VERMİŞ OLDUĞUMUZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ. (Çankaya İlçesi)
04/10/2025 15:45:00 – 05/10/2025 09:00:00
Bağlıca Mahallesi, Yeni Bağlıca Mahallesi, Yapracık Mahallesi, Yukarı Yurtçu Mahallesi, Aşağı Yurtçu Mahallesi, Turkuaz Mahallesi, Orhun Mahallesi ve Şehit Ali Mahallesi
Kesik Köprü İçme Suyu Ana İsale Hattı’nda oluşan arıza nedeniyle, İvedik Arıtma Tesisi’ndeki su deposunda seviye düşüklüğü yaşanmış ve bu nedenle plansız su kesintisi yapılmıştır. Gün içerisinde basınç düşüklükleri ve su kesintileri yaşanabilir. Sabır ve anlayışınız için teşekkür eder, verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. (Etimesgut İlçesi)
04/10/2025 17:30:00 – 05/10/2025 06:30:00
Beypazarı ilçesi, İstiklal Mahallesi, Gazipaşa Mahallesi, Hacıkara Mahallesi, Başağaç Mahallesi, Kurtuluş, Mahallesi, Beytepe Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Yeşilağaç Mahallesi, Fasıl Mahallesi, Zafer Mahallesi, Ayvaşık mahallesi (BİR KISMI)
Sayın Abonelerimiz; Aşırı sulama ve kuraklık nedeniyle kuyularımızdaki debi sorunumuz devam etmektedir. Su tüketiminin ölçülü yapılması ve Sularımızın sınırlı olması nedeniyle ilave su kaynak çalışmalarımız devam etmektedir. Depo seviyelerinin düşmesi sebebiyle Su Kesintisi Uygulanacaktır. Tesislerimizde herhangi bir Arıza Yoktur. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz. (Beypazarı İlçesi)
04/10/2025 19:10:00 – 05/10/2025 10:00:00
POLATLI İLÇE MERKEZİNİN TAMAMI
PLANLI SU KESİNTİSİ DUYURUSU Sayın Abonelerimiz, İlçemizin su ihtiyacını karşılayan İvedik Su Arıtma Tesisi’nde su seviyelerinin düşük olması ve Ankara ilinin su ihtiyacının bir kısmını sağlayan Kesikköprü Ana İsale Hattı’nda meydana gelen arızalar nedeniyle İdaremiz tarafından yeni hat imalatı çalışmaları yürütülmektedir. Bu sebeple ilçemize yeterli miktarda su verilememekte olup, dönüşümlü su sağlama uygulamasına geçilmiştir. Bu kapsamda; 04.10.2025 Cumartesi günü saat 24:00’e kadar üst kotlarda basınç düşüklüğü ve kesintiler yaşanabilecektir. Ayrıca, 05.10.2025 Pazar günü 00:00–10:00 saatleri arasında depolar stok durumuna alınacağından, ilçemiz genelinde su kesintisi uygulanacaktır. Yaşanabilecek aksaklıklardan dolayı özür diler, sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz. (Polatlı İlçesi)
04/10/2025 20:00:00 – 05/10/2025 10:00:00
İLÇE MERKEZİNİN TAMAMI
PLANLI SU KESİNTİSİ Sayın Abonelerimiz, İlçemizin su ihtiyacını karşılayan İvedik Su Arıtma Tesisi’nde su seviyelerinin düşük olması ve Ankara ilinin su ihtiyacının bir kısmını sağlayan Kesikköprü Ana İsale Hattı’nda meydana gelen arızalar nedeniyle İdaremiz tarafından yeni hat imalatı çalışmaları yürütülmektedir. Bu sebeple ilçemize yeterli miktarda su verilememekte olup, dönüşümlü su sağlama uygulamasına geçilmiştir. Bu kapsamda; 04.10.2025 Cumartesi günü saat 24:00’e kadar üst kotlarda basınç düşüklüğü ve kesintiler yaşanabilecektir. Ayrıca, 05.10.2025 Pazar günü 00:00–10:00 saatleri arasında depolar stok durumuna alınacağından, ilçemiz genelinde su kesintisi uygulanacaktır. Yaşanabilecek aksaklıklardan dolayı özür diler, sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz. (Polatlı İlçesi)
05/10/2025 00:10:00 – 05/10/2025 23:55:00
H.OĞLAN B.EVLER FATIH MH HAVUZBASI MH İSTASYON MH MUZAFFER EKŞİ MH SEHITLIK MH
DETAY :YOĞUN SU KULLANIMI VE YAŞANAN KURAKLIK NEDENİYLE SU DEPOLARINDAKİ SU SEVİYESİNİN DÜŞMESİ SONUCUNDA,BAZI MAHALLELERDE SU KESİNTİSİ/BASINÇ DÜŞÜKLÜĞÜ YAŞANABİLECEKTİR,SABIR ANLAYISINIZ İÇİN TESEKKÜR EDER VERMİŞ OLDUGUMUZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERIZ (Elmadağ İlçesi)
05/10/2025 08:00:00 – 06/10/2025 23:00:00
Yakacık mahallesi,Memlik ,Bağlar mevki , Yakacık ve Bağlar toki, Kuzeyyıldızı mahallesi , Hurdacılar sitesi , Turgut Özal mahallesi Serhat mahallesi Uğur Mumcu mahallesi Mehmet Akif Ersoy mahallesi Özevler mahallesi yukarı Yahyalar mahallesi yeşilevler mahallesi İvedik mahallesi inönü Çiğdemtepe mahallesi barıştepe mahallesi Kaletepe mahallesi burç mahallesi Avcılar mahallesi güventepe mahallesi Kayalar mahallesi Ergenekon mahallesi Pamuklar mahallesi Karşıyaka mahallesi Anadolu mahallesi barış mahallesi Esentepe mahallesi Yunus Emre mahallesi Demetevler mahallesi’nin bir kısmı Çamlıca mahallesi’nin bir kısmı tepealtı mahallesi ata mahallesi beştepe mahallesi susuz mahallesi
İLİMİZİN SU İHTİYACININ BİR KISMINI KARŞILAYAN KESİKKÖPRÜ HATTINDA MEYDANA GELEN ARIZALARDAN KAYNAKLI OLARAK İDAREMİZ TARAFINDAN YENİ HAT İMALATI YAPILMAKTADIR. BU NEDENLE HATLARIMIZA YETERLİ SU VERİLEMEYECEKTİR. YENİMAHALLE İLÇESİ İÇİN AŞAĞIDA BELİRTTİĞİMİZ MAHALLELERDE BİLDİRİLEN SAATLER ARASINDA BASINÇ DÜŞÜKLÜĞÜ VE/VEYA SU KESİNTİSİ YAŞANACAKTIR. SABIR VE ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER, VERMİŞ OLDUĞUMUZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ. (Yenimahalle İlçesi)
05/10/2025 08:00:00 – 06/10/2025 13:00:00
BAHÇELİ EVLER ŞAFAK SEĞMENLER YURTBEY.
: ANKARA İLİNİN SU İHTİYACININ BİR KISMINI KARŞILAYAN KESİKKÖPRÜ HATTINDA MEYDANA GELEN ARIZALARDAN KAYNAKLI OLARAK İDAREMİZ TARAFINDAN YENİ HAT İMALATI YAPILMAKTADIR. BU NEDENLE HATLARIMIZA YETERLİ SU VERİLEMEYECEK OLUP; İLİMİZ GENELİNDE DÖNÜŞÜMLÜ SU SAĞLAMA UYGULAMASINA GEÇİLMİŞTİR. GÖLBAŞI İLÇESİ İÇİN AŞAĞIDA BELİRTTİĞİMİZ MAHALLELERDE BİLDİRİLEN SAATLER ARASINDA SU KESİNTİSİ YAPILACAKTIR. SABIR VE ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER, VERMİŞ OLDUĞUMUZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ. (Gölbaşı İlçesi)
05/10/2025 08:00:00 – 05/10/2025 23:55:00
KEÇİÖREN İLÇESİ GENELİ
SAYIN ABONELERİMİZ, Kesik Köprü İçme Suyu Ana İsale Hattı’nda oluşan arıza nedeniyle, yenileme çalışmaları yapıldığı için İvedik Arıtma Tesisi’ndeki su deposunda seviye düşüklüğü yaşanmış ve BAZI BÖLGELERDE GÜN İÇERİSİNDE SU KESİNTİSİ/BASINÇ DÜŞÜKLÜĞÜ YAŞANABİLECEKTİR. Sabır ve anlayışınız için teşekkür eder, verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. (Keçiören İlçesi)
05/10/2025 08:25:00 – 06/10/2025 15:00:00
– DODURGA MAHALLESİ – ⁠ÇAYYOLU MAHALLESİ BİR KISMI – ⁠AHMET TANER KIŞLALI MAHALLESİ – YAŞAMKENT MAHALLESİ – KONUTKENT MAHALLESİ – ALACAATLI MAHALLESİ – BEYTEPE MAHALLESİ ÜST KOTLARI – ÜNİVERSİTELİLER MAHALLESİ ÜST KOTLARI
ANKARA İLİNİN SU İHTİYACININ BİR KISMINI KARŞILAYAN KESİKKÖPRÜ HATTINDA MEYDANA GELEN ARIZALARDAN KAYNAKLI OLARAK İDAREMİZ TARAFINDAN YENİ HAT İMALATI YAPILMAKTADIR. BU NEDENLE HATLARIMIZA YETERLİ SU VERİLEMEYECEK OLUP; İLİMİZ GENELİNDE DÖNÜŞÜMLÜ SU SAĞLAMA UYGULAMASINA GEÇİLMİŞTİR. ÇANKAYA İLÇESİ İÇİN AŞAĞIDA BELİRTTİĞİMİZ MAHALLELERDE BİLDİRİLEN SAATLER ARASINDA SU KESİNTİSİ YAPILACAKTIR. SABIR VE ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER, VERMİŞ OLDUĞUMUZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ. (Çankaya İlçesi)
05/10/2025 10:15:00 – 05/10/2025 12:30:00
ŞEHİTLİK MH.TAMAMI HAVUZBAŞI MH. ALT KOTLARI
HASANOĞLAN ŞEHİTLİK MAHALLESİ METEROLOJİ SOKAKTAKİ PVC BORUDAKI ARIZADAN KAYNAKLI SU KESİNTİSİ YAPILMIŞTIR SABIR VE ANLAYISINIZ ICIN TESEKKUR EDER VERMİŞ OLDUĞUMUZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ. (Elmadağ İlçesi)
05/10/2025 11:00:00 – 05/10/2025 16:00:00
Şentepe mah bir bölümü.
Polatlı İlçesi Şentepe Mahallesi Şehit Alparslan Sarıkaya Caddesi üzerinde bulunan içme suyu dağıtım şebeke hattında meydana gelen arıza nedeniyle plansız su kesintisi uygulanmaktadır. Sabır ve anlayışınız için teşekkür eder, vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. (Polatlı İlçesi)
05/10/2025 11:00:00 – 05/10/2025 23:55:00
Turkuaz Mahallesi, ve Şehit Ali Mahallesinin bir kısmı
Kesik Köprü İçme Suyu Ana İsale Hattı’nda oluşan arıza nedeniyle, İvedik Arıtma Tesisi’ndeki su deposunda seviye düşüklüğü yaşanmış ve bu nedenle plansız su kesintisi yapılmıştır. Gün içerisinde basınç düşüklükleri ve su kesintileri yaşanabilir. Sabır ve anlayışınız için teşekkür eder, verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. (Etimesgut İlçesi)
05/10/2025 11:30:00 – 05/10/2025 16:00:00
Şehitlik Mah. Bir Kısmı, Gazi Mah. Bir kısmı, Cumhuriyet Mah. Kurtuluş Mah. Zafer Mah. İstiklal Mah. Bir kısmı, Yeni Mah. Bir kısmı, Fatih Mah. Bir kısmı
Polatlı İlçesi Cumhuriyet Mahallesi İnönü Caddesi, Atatürk Caddesi Kesişimi üzerinde bulunan içme suyu dağıtım şebeke hattında meydana gelen arıza nedeniyle plansız su kesintisi uygulanmaktadır. Sabır ve anlayışınız için teşekkür eder, vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. (Polatlı İlçesi)
05/10/2025 12:05:00 – 05/10/2025 17:00:00
Fevzi çakmak Mahallesinin bir kısmı. Sabır ve anlayışınız için teşekkür eder verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
Fevzi Çakmak Mahallesi 6.Cadde içerisinde meydana gelen şebeke hat arızasından dolayı plansız su kesintisi yapılmaktadır. (Sincan İlçesi)
05/10/2025 17:00:00 – 06/10/2025 06:30:00
Beypazarı ilçesi, İstiklal Mahallesi, Gazipaşa Mahallesi, Hacıkara Mahallesi, Başağaç Mahallesi, Kurtuluş, Mahallesi, Beytepe Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Yeşilağaç Mahallesi, Fasıl Mahallesi, Zafer Mahallesi, Ayvaşık mahallesi (BİR KISMI)
Sayın Abonelerimiz; Aşırı sulama ve kuraklık nedeniyle kuyularımızdaki debi sorunumuz devam etmektedir. Su tüketiminin ölçülü yapılması ve Sularımızın sınırlı olması nedeniyle ilave su kaynak çalışmalarımız devam etmektedir. Depo seviyelerinin düşmesi sebebiyle Su Kesintisi Uygulanacaktır. Tesislerimizde herhangi bir Arıza Yoktur. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz. (Beypazarı İlçesi)
05/10/2025 17:30:00 – 06/10/2025 09:00:00
Bağlıca Mahallesi, Yeni Bağlıca Mahallesi, Yapracık Mahallesi, Yukarı Yurtçu Mahallesi, Aşağı Yurtçu Mahallesi, Turkuaz Mahallesi, Orhun Mahallesi ve Şehit Ali Mahallesi
Kesik Köprü İçme Suyu Ana İsale Hattı’nda oluşan arıza nedeniyle, İvedik Arıtma Tesisi’ndeki su deposunda seviye düşüklüğü yaşanmış ve bu nedenle plansız su kesintisi yapılmıştır. Gün içerisinde basınç düşüklükleri ve su kesintileri yaşanabilir. Sabır ve anlayışınız için teşekkür eder, verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. (Etimesgut İlçesi)
05/10/2025 17:45:00 – 06/10/2025 14:00:00
– ÜNİVERSİTELİLER MAHALLESİ – ⁠SÖGÜTÖZÜ MAHALLESİ BİR KISMI – ⁠İŞÇİ BLOKLARI MAHALLESİ – ⁠ÇUKURAMBAR MAHALLESİ – ⁠ÇİĞDEM MAHALLESİ – ⁠KIZILIRMAK MAHALLESİ – ⁠AHLATLIBEL MAH VE İNCEK BULVARI ÜZERİNDEKİ KURUMLAR – ⁠MUSTAFA KEMAL MAHALLESİ
ANKARA İLİNİN SU İHTİYACININ BİR KISMINI KARŞILAYAN KESİKKÖPRÜ HATTINDA MEYDANA GELEN ARIZALARDAN KAYNAKLI OLARAK İDAREMİZ TARAFINDAN YENİ HAT İMALATI YAPILMAKTADIR. BU NEDENLE HATLARIMIZA YETERLİ SU VERİLEMEYECEK OLUP; İLİMİZ GENELİNDE DÖNÜŞÜMLÜ SU SAĞLAMA UYGULAMASINA GEÇİLMİŞTİR. ÇANKAYA İLÇESİ İÇİN AŞAĞIDA BELİRTTİĞİMİZ MAHALLELERDE BİLDİRİLEN SAATLER ARASINDA SU KESİNTİSİ YAPILACAKTIR. SABIR VE ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER, VERMİŞ OLDUĞUMUZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ. (Çankaya İlçesi)
05/10/2025 17:45:00 – 06/10/2025 09:00:00
Göksu Mahallesi, Şeker Mahallesi, Şehit Osman Avcı Mahallesi, Şeyh Şamil Mahallesi, Yavuz Selim Mahallesi, Güzel Kent Mahallesi, Altay Mahallesi, Devlet Mahallesi, Eryaman Mahallesi, Tunahan Mahallesi ve Yeşilova Mahallesi
Kesik Köprü İçme Suyu Ana İsale Hattı’nda oluşan arıza nedeniyle, İvedik Arıtma Tesisi’ndeki su deposunda seviye düşüklüğü yaşanmış ve bu nedenle plansız su kesintisi yapılmıştır. Gün içerisinde basınç düşüklükleri ve su kesintileri yaşanabilir. Sabır ve anlayışınız için teşekkür eder, verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. (Etimesgut İlçesi)
05/10/2025 17:50:00 – 06/10/2025 14:00:00
100.YIL ANITTEPE AŞIKPAŞA AZİZİYE BALGAT BAHÇELİEVLER BADEMLİDERE BAĞCILAR BOZTEPE BÜYÜKESAT CEVİZLİDERE CUMHURİYET DEVLET EHLİBEYT EMEK FİDANLIK GAZİOSMANPAŞA GÖKKUŞAĞI GÜVENEVLER GÜZELTEPE HARBİYE İLKADIM KAVAKLIDERE KIZILAY KOCATEPE KÜLTÜR MALTEPE MEŞRUTİYET MURAT NAMIK KEMAL ÖVEÇLER SEYRANBAĞLARI TINAZTEPE YUKARI BAHÇELİEVLER YÜCETEPE MAHALLELERİ.
ANKARA İLİNİN SU İHTİYACININ BİR KISMINI KARŞILAYAN KESİKKÖPRÜ HATTINDA MEYDANA GELEN ARIZALARDAN KAYNAKLI OLARAK İDAREMİZ TARAFINDAN YENİ HAT İMALATI YAPILMAKTADIR. BU NEDENLE HATLARIMIZA YETERLİ SU VERİLEMEYECEK OLUP; İLİMİZ GENELİNDE DÖNÜŞÜMLÜ SU SAĞLAMA UYGULAMASINA GEÇİLMİŞTİR. ÇANKAYA İLÇESİ İÇİN AŞAĞIDA BELİRTTİĞİMİZ MAHALLELERDE BİLDİRİLEN SAATLER ARASINDA SU KESİNTİSİ YAPILACAKTIR. SABIR VE ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER, VERMİŞ OLDUĞUMUZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ. (Çankaya İlçesi)
05/10/2025 18:30:00 – 06/10/2025 14:00:00
Akpınar, Anıttepe,Arka Topraklık,Aşağı İmrahor,Aşağı Öveçler,Aşıkpaşa,Ata,Aydınlar,Ayrancı,Aziziye,Bademlidere,Bağcılar, Bahçelievler,Balgat,Barbaros,Bayraktar,Birlik,Boztepe,Büyükesat,Cebeci,Cevizlidere,Cumhuriyet,Çamlıtepe,Çankaya,Devlet, Dilekler,Doğuş,Dumlupınar,Ehlibeyt,50.Yıl,Emek,Ertuğrulgazi,Erzurum,Esatoğlu,Eti,Fakülteler,Fidanlık,Gaziosmanpaşa, Gökkuşağı,Göktürk,Güvenevler,Güzeltepe,Harbiye,Hilal,Huzur,İleri,İlkadım,İlkbahar,İlker,İncesu,Karapınar,Karataş,Kavaklıdere, Kazım Özalp,Keklikpınarı,Kırkkonaklar,Kızılay,Kocatepe,Korkutreis,Küçükesat,Kültür,Malazgirt,Maltepe, Mebusevleri,Meşrutiyet,Metin Akkuş,Metin Oktay,Mimar Sinan,Muhsin Ertuğrul,Murat,Mürsel Uluç,Naci Çakır,Nasuh Akar, Oğuzlar,Oran,Orta İmrahor,Osman Temiz,Ön Cebeci,Öveçler,Remzi Oğuz Arık,Sağlık,Sancak,Seyranbağları,Sokullu Mehmet Paşa,Şehit Cengiz Karaca,Şehit Cevdet Özdemir,Tınaztepe,Topraklık,Umut, Yeşilkent, Yıldızevler,Yukarı Bahçelievler, Yukarı Dikmen,Yukarı Öveçler,Yücetepe,100. Yıl,Zafertepe Mahalleleri
ANKARA İLİNİN SU İHTİYACININ BİR KISMINI KARŞILAYAN KESİKKÖPRÜ HATTINDA MEYDANA GELEN ARIZALARDAN KAYNAKLI OLARAK İDAREMİZ TARAFINDAN YENİ HAT İMALATI YAPILMAKTADIR. BU NEDENLE HATLARIMIZA YETERLİ SU VERİLEMEYECEK OLUP; İLİMİZ GENELİNDE DÖNÜŞÜMLÜ SU SAĞLAMA UYGULAMASINA GEÇİLMİŞTİR. ÇANKAYA İLÇESİ İÇİN AŞAĞIDA BELİRTTİĞİMİZ MAHALLELERDE BİLDİRİLEN SAATLER ARASINDA SU KESİNTİSİ YAPILACAKTIR. SABIR VE ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER, VERMİŞ OLDUĞUMUZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ. (Çankaya İlçesi)
05/10/2025 19:00:00 – 06/10/2025 08:00:00
-MİMAR SİNAN MAH BİR KISMI -MERKEZ MAH BİR KISMI -YUNUS EMRE MAH BİR KISMI -FATİH MAH BİR KISMI -TEVFİK İLERİ MAH BİR KISMI
DETAY: ANKARA İLİNİN SU İHTİYACININ BİR KISMINI KARŞILAYAN KESİKKÖPRÜ HATTINDA MEYDANA GELEN ARIZALARDAN KAYNAKLI OLARAK İDAREMİZ TARAFINDAN YENİ HAT İMALATI YAPILMAKTADIR. BU NEDENLE HATLARIMIZA YETERLİ SU VERİLEMEMEKTİR. MAHALLELERİMİZİN ÜST KOTLARINDA SU KESİNTİSİ VE BASINÇ DÜŞÜKLÜĞÜ YAŞANABİLECEKTİR. SABIR VE ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER, VERMİŞ OLDUĞUMUZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ (Pursaklar İlçesi)
Aski’den Duyuru: 5 Ekim 2025 Pazar Günü Su Kesintileri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir