Bursa’da bugün 3 ilçede su kesintileri yaşanacak. Su kesintisinin olacağı ilçeler şunlar : Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer
04/02/2025 10:00 – 04/02/2025 12:00
OSMANGAZİ İLÇESİ; C4 _ D05 Alt Bölgesinde Bulunan, Alemdar Mahallesi Dilek Sokak ve civarı, “ARIZA” nedeniyle 04.02.2025 tarihinde 10:00 ile 12:00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır . Çalışmanın erken tamamlanması durumunda sular bildirilen zamandan daha önce verilebileceğinden, vatandaşlarımızın tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları gerekmektedir. (Osmangazi İlçesi)
Yıldırım İlçesi C2_D16 Alt bölgesinde bulunan Yiğitler Mahallesi Otosansit Sanayi Sitesi ve civarı arıza nedeniyle 04.02.2025 tarihinde 10:30 ile 12:00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır. Çalışmanın erken tamamlanması durumunda sular bildirilen zamandan daha önce verilebileceğinden, vatandaşlarımızın tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları gerekmektedir. (Yıldırım İlçesi)
OSMANGAZİ İLÇESİ; C4 _ D05 Alt Bölgesinde Bulunan, Alemdar Mahallesi Sümer Sokak ve civarı, “ARIZA” nedeniyle 04.02.2025 tarihinde 11:00 ile 12:30 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır . Çalışmanın erken tamamlanması durumunda sular bildirilen zamandan daha önce verilebileceğinden, vatandaşlarımızın tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları gerekmektedir. (Osmangazi İlçesi)
YILDIRIM İLÇESİ; C3_ D-13 Alt Bölgesinde Bulunan Duaçınarı Mahallesi Kırkpınar Caddesi ve Civarı “ARIZA” Nedeniyle 04.02.2025 tarihinde 11:00 ile 12:00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır. Çalışmanın erken tamamlanması durumunda sular bildirilen zamandan daha önce verilebileceğinden, vatandaşlarımızın tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları gerekmektedir. (Yıldırım İlçesi)
YILDIRIM İLÇESİ; C4 – D20 / C4 – D22 Alt bölgesinde bulunan, Millet Mahallesi Aralık Sokak ve civarı arıza nedeniyle 04.02.2025 tarihinde 14:10 ile 16:30 saatleri arasında arıza nedeniyle su kesintisi yapılacaktır. Çalışmanın erken tamamlanması durumunda sular bildirilen zamandan daha önce verilebileceğinden, vatandaşlarımızın tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları gerekmektedir. (Yıldırım İlçesi)
NİLÜFER İLÇESİ; C4 _ B Alt Bölgesinde Bulunan, Demirci Mahallesi Dümenli Sokak ve Civarı”ARIZA” Nedeniyle 04.01.2025 tarihinde 14:15 ile 17:15 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır. Çalışmanın erken tamamlanması durumunda sular bildirilen zamandan daha önce verilebileceğinden, vatandaşlarımızın tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları gerekmektedir. (Nilüfer İlçesi)
YILDIRIM İLÇESİ; C4 – D20 / C4 – D22 Alt bölgesinde bulunan, Millet Mahallesi Aralık Sokak ve civarı arıza nedeniyle 04.02.2025 tarihinde 14:15 ile 16:45 saatleri arasında arıza nedeniyle su kesintisi yapılacaktır. Çalışmanın erken tamamlanması durumunda sular bildirilen zamandan daha önce verilebileceğinden, vatandaşlarımızın tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları gerekmektedir. (Yıldırım İlçesi)
OSMANGAZİ İLÇESİ; C4_D15 alt bölgesinde bulunan, Küçükbalıklı Mahallesi Özoğlu Sokak ve Civarı Arıza Nedeniyle 04.02.2025 tarihinde 17:00 ile 18:00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır. Çalışmanın erken tamamlanması durumunda sular bildirilen zamandan daha önce verilebileceğinden, vatandaşlarımızın tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları gerekmektedir. (Osmangazi İlçesi)
YILDIRIM İLÇESİ; C4 _ D -25 Alt Bölgesinde Bulunan, Arabayatağı Mahallesi Abanoz Sokak ve civarında, “ARIZA” nedeniyle, 04.02.2025 tarihinde 15:30: ile 17:00 saatleri arasında su kesintisi uygulanacaktır. Çalışmanın erken tamamlanması durumunda sular bildirilen zamandan daha önce verilebileceğinden, vatandaşlarımızın tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları gerekmektedir. (Yıldırım İlçesi)
OSMANGAZİ İLÇESİ; C4 _ D05 Alt Bölgesinde Bulunan, Alemdar Mahallesi Güney Sokak ve civarı, “ARIZA” nedeniyle 04.02.2025 tarihinde 19:00 ile 20:00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır . Çalışmanın erken tamamlanması durumunda sular bildirilen zamandan daha önce verilebileceğinden, vatandaşlarımızın tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları gerekmektedir. (Osmangazi İlçesi)
Osmangazi İlçesi Alacahırka Mahallesi Orhaneli Yolu Cadde ve civarında arıza nedeniyle 04.02.2025 tarihinde 21:00 ile 22:00 saatleri arasında su kesintisi uygulanacaktır. Çalışmaların erken tamamlanması durumunda sular bildirilen zamandan daha önce verilebileceğinden , vatandaşlarımızın tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları gerekmektedir (Osmangazi İlçesi)
Bursa su arıza telefon numarası 185 tir.
Bursa Su Kesintisi Haberi – 4 Şubat 2025